Yoga

För mig är yoga mycket. Det är en fantastiskt rik tradition som innefattar alla aspekter av livet.
På mattan innebär yogan för mig en möjlighet till förankring inåt, att landa i min kropp och in i mitt djupaste och sannaste Jag. När jag förankrar mig inåt, kan jag också ge mycket mer ut till min omvärld.

Jag vill med min undervisning inspirera dig till att lära känna dig själv bättre; öka din kroppsmedvetenhet och upptäcka nya sidor av dig själv och din kropp. Med hjälp av Anusaratraditionens universala hållningsprinciper och livsbejakande filosofi ger vi oss ut på en upptäcksfärd i kroppen, sinnet, varandet. Alltid här och nu, och just här kan vi tillsammans kanske ta oss till den yttersta gränsen för vilka vi tror vi är och tror oss klara av, utmana oss själva och kanske komma till en nyupptäckt över vart våra gränser går! Eller så handlar stunden på mattan om att ”bara” stilla sinnet, rikta uppmärksamheten inåt och njuta av få aktivera, stärka upp och sträcka ut kroppen på ett skönt sätt. Eller allt däremellan! =)

Anusara yoga, som är traditionen jag utbildat mig inom, förenar gammal yogisk visdom med modern kunskap om kroppens biomekanik. Det är en yogastil med både hjärta och hjärna! För mig var mötet med Anusarayogan kärlek vid första ögonkastet! Äntligen hemma! Jag har studerat för Anja Bergh på Yoga Buddhi och det steget var ett av de bästa jag tagit i hela mitt liv!

Om du vill veta mer om Anusarayoga, Anja Bergh eller utbildningen, klicka här!

~O~

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: